zondag 13 november 2011

Addicted to Girls' Generation. #1


Oehh! Ik ben helemaal verslaafd aan de koreaanse K-pop groep, Girls' Generation. Ik luister sowieso al veel K-pop en J-pop. dit staat voor Koreaanse pop en Japanse pop. Mijn favoriete bandleden zijn Sunny en Hyoyeon. Meer weten over Girls' Generation?  klik op meer lezen...

Girls' Generation (Koreaans: 소녀시대, Hanja: 少女時代) is een Zuid-Koreanse popgroep gevormd door SMEntertainment. Girls' Generation bestaat uit negen leden: Taeyeon, Jessica, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Sooyoung, Yoona en Seohyun. Girls' Generation wordt afgekort als SoShi of SNSD. Hun debuutalbum was Into the new World. Ze debuteerden in 2007. De fans van SNSD heten SONES. So Nyuh Shi Dae kreeg in 2011 hun eerste wereldwijde single, The Boys, die overal ter wereld op dezelfde tijd werd gelanceerd. Het liedje The Boys is in het Engels en in het Koreaans verkrijgbaar. Het werd gecomponeerd door Teddy Riley, producent van Michael Jackson.


Girls Generation - The Boys English version.

De populaire Aziatische meidengroep Girls’ Generation verovert stap voor stap de wereld met de videoclip van 'The Boys'. Het succes van de single is deels te danken aan Michael Jackson's producer Teddy Riley. De New Jack Swing-producer componeerde en arrangeerde de nieuwe track van de Zuid-Koreaanse meiden.
The Boys is de eerste single van het gelijknamige album dat nu in de winkels ligt. Girls' Generation richt zich op het veroveren van de wereldwijde muziekmarkt, aangezien de cd op dezelfde dag in Azië, Europa en de Amerikaanse continenten in de verkoop ging.


MTV noemt Girls' Generation "het fenomeen dat een stempel achterlaat in de Verenigde Staten". Met 14 miljoen YouTube-views binnen een week, onderstreept de groep die uitspraak van de muziekzender. Ondanks het grote succes was de meidengroep toch verbaasd vanwege het wereldwijde succes. "We hadden nooit verwacht dat zo veel mensen onze video's zouden bekijken. We zijn verrast en willen meer kansen om onze fans in andere landen te bezoeken," aldus zangeres Sooyoung.

Volgende post meer over de bandleden!


XOXO IngeBambi

2 opmerkingen:

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...