maandag 20 mei 2013

Tripreport: Disneyland Paris!Hi cuties, Hier een verslagje van mijn lang weekend Disneyland Paris! Het was echt super gaaf, me vriendinnetjes en ik hebben zeker genoten.

Dag 1

’s ochtends om half 6 ging mijn wekker, het was nog donker buiten maar de vogels floten al. Het was 26 april, eindelijk! Op naar 4 dagen Parijs en Disneyland. Snel omkleden en de laatste spulletjes in mijn koffer doen. Om kwart over 6 reden we richting de opstapplaats, ik had mijn vriendinnetjes al hun goodiebag gegeven voor in de bus. Na vele opstapplaatsen kwamen we dan eindelijk om 6 uur in Parijs aan. We gingen naar de sacre coeur en hebben ook nog een boottocht gemaakt door Parijs. Daarna snel naar het hotel want iedereen was bekaf.


Dag 2

Yes! Eindelijk, vandaag onze eerste dag naar Disneyland. We beginnen in het Disney park zelf, we lopen binnen en horen de prachtige muziek van mainstreet. We zien Goofy staan en gaan meteen in de rij voor een foto. Eindelijk zijn we aan de beurt en Goofy wil met ons dansen, alleen ik doe ik het verkeerd en hij lacht me heel hard uit. De foto’s zijn echt leuk geworden. Daarna lopen we door naar het kasteel, heel standaard zoals iedereen maken we een foto voor het kasteel haha. Daarna zijn we begonnen aan de attracties in Fantasyland. We begonnen met de attractie van Snowwhite omdat dit An’s favoriete prinses is! We liepen richting ‘It’s a small world’ en zagen daar de Queen of hearts staan. Snel een foto genomen en door naar de attractie. Het werd iets donkerder en de tijd ging al richting Dreams. Maar ineens zagen we Peter Pan en Wendy lopen dus wij wachten tot ze onze kant op kwamen en we hadden geluk want we mochten met hun op de foto!! ’s Avonds hebben we naar Dreams gekeken en het was echt prachtig!


Dag 3

Dag 2 voor Disneyland, we begonnen deze dag in de studios. Snel naar de Crush Coaster omdat die altijd zo druk was. Maar het wachten viel mee, we hebben ongeveer 40 รก 50 minuten moeten wachten. We stonden bijna vooraan en ineens gingen de lichten aan, er was een technische storing. Net nu we bijna aan de beurt waren..
Gelukkig was alles binnen 5 minuten opgelost en kon de rij weer veder. Ik werd in het karretje geholpen door een charmante cast member, met een hele mooie lach. Toen we eruit gingen keek hij zelfs nog helemaal om en lachte nog, heaven! Vervolgens zijn we in de tower of terror geweest waar we een fastpass voor hadden en we hoefde maar 20minuutjes te wachten, ideaal! Om 4 uur was de parade, deze is echt zooo leuk! Daarna zijn we terug gegaan naar het Disneypark omdat we alle attracties die we wilde doen in de studios gedaan hadden. We hebben om 7 uur daar nog de parade gekeken en zijn zelfs voor de tweede keer in de Snowwhite attractie geweest! Toen hebben we nog heeeel veeel gewinkeld en hebben toen op een mooi bankje gewacht op Dreams. Dat was helaas al de laatste dag Disney. We willen snel terug haha.


Dag 4

’s ochtends gingen we met de bus naar de eiffeltoren. Ik heb deze beklommen met trap, oh my god.. zo hoog haha ik heb namelijk hoogtevrees! Maar het was echt een prachtig uitzicht. Helaas moesten we toen al weer terug naar Nederland, maar het was een geslaagd lang weekend!!

3 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik wil ook weer eens naar Parijs! ♥ Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt zo fijn uit! Ik ben nog maar 1x in disneyland parijs geweest dus daar moet zeker nog een keertje bijkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toevallig ben ik er vorige week nog geweest !
  heb ik ook een hele lange post over geschreven en video van gemaakt die ik erbij gelinkt heb!
  super leuk ik heb ook echt genoten!

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...