zondag 6 mei 2012

Noises, I play within my head

Hi cuties!
Soms vraag ik me echt af wat ik met mijn toekomst wil doen. Blijf ik in Nederland wonen? wat voor beroep zal ik hebben? schrijf,typ ik veel of is het meer richting onderzoek..

Soms dan wil ik echt verhuizen naar Florida weet je waarom? daar is het soms gewoon 25 graden in de winter! Toen ik twee jaar geleden in Orlando was was het toen zelf 26 graden en het was februari. Wie wil dat nou niet in de winter?
Zouden jullie naar het buitenland willen verhuizen? of gewoon tijdelijk in het buitenland wonen. Ik zit er al een tijdje over na te denken om misschien in het buitenland te gaan studeren, Amerika bijvoorbeeld. Dat lijkt me echt super gaaf! In New York City of in Florida. En dan bij een Amerikaans tijdschrift werken, dat lijkt me echt zo gaaf. Je ziet dat ook vaak in film zoals in 'how to lose a guy in 10 days?', In het echt zal het natuurlijk wel iets anders zijn haha..

Hoe ziet jou toekomst eruit.. ?

XOXO IngeBambi

13 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar! dat heeft iedereen wel:) Als je de kans hebt om naar US te gaan gewoon DOEN!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik niet ga verhuizen uit dit land, tuurlijk het weer zit niet altijd mee maar dan verhuis is niet meteen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke. Het gaat niet alleen om het weer he .. ik ga elk jaar naar amerika en heb er vroeger ook gewoond dus voor mij is het als thuis ;)

   Verwijderen
 3. Ik wil ook echt super graag werken bij een tijdschrift, lijkt me echt leuk. In welke stad studeer je nu? Ik wil waarschijnlijk niet uit Nederland weg :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik studeer in Harderwijk maar loop nu stage in Amersfoort bij een media bedrijf :) xoxo

   Verwijderen
 4. ja precies dat wat je schrijft lijkt me echt geweldigg in NYC. leuk blog heb je i'm following X

  http://fashionjunkielp.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat fijn, zo'n artikel. ik denk daar ook vaak aan en moest ik verhuizen, zou ik het liefst in Amerika wonen. niet in new york zelf maar er dicht bij, zodat ik toch nog een beetje rust heb (weg uit de stad) maar er niet te ver van ben. dat zou heel leuk zijn! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. studeren in het buitenland wil ik ook! en vloeiend engels spreken, geweldig!

  xoxo
  wanna win a goodiebag? like this picture: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151512253385193&set=a.10151504176370193.839114.275770550192&type=3&theater and maybe you win!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zou heel graag in nederland studeren en dan naar engeland willen. ik vind de engelse taal en cultuur ongelofelijk mooi en interessant. engeland heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mij, ik weet echt niet waarom. hoedanook, dat lijkt me helemaal super! aan de andere kant ga ik mijn ouders dan echt missen, dus ik weet het nog niet echt allemaal!
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik kon ook voor mijn stage een half jaar naar Engeland toe! Hoop dat jij die kans ook krijgt haha, als het kan zou ik het gewoon doen! xoxo

   Verwijderen
 8. Leuk artikel! Ik weet het al een beetje zeker: volgend jaar psychologie en dan stage doen in een ontwikkelingsland. Dat lijkt me echt een bijzondere ervaring! Misschien ook nog wel daarvoor een jaar high school doen om mijn engels te verbeteren, maar eerst maar eens het examen halen.. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post.
  Ik zie me zelf echt in het buiteland wonen en dan in frankrijk ergens tussen de bergen :D:D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...