maandag 14 mei 2012

En we zijn door!

foto: Nu.nl

Afgelopen zondag won Vitesse van NEC met 2-0. De Arnhemmers verloren die donderdag met 3-2 van NEC in de goffert. Onterrecht zeg ik zelf, de laatste doelpunt was zeker geen doelpunt en hij was al helemaal niet over de goal-lijn gegaan. Ik wil niet de NEC-supporters beledigen maar het was zeker geen sportieve wedstrijd. Toch was het een spannende wedstrijd want ik zat op het puntje van mijn stoel. Afgelopen zondag kon ik helaas niet kijken maar toen onze eerste goal viel sprong ik een gat in de lucht en toen in de 76e minuut Wilfried er nog één inschoot was de wedstrijd bepaalt, Vitesse won de Gelderse burenruzie. Forza vitesse. Aankomende donderdag strijden wij tegen RKC .. ik ben benieuwd.

XOXO IngeBambi

5 opmerkingen:

 1. Ik woon in Nijmegen en heb via supporters gehoord( ik volg het niet zo) dat jullie terechte winnaars waren. Maar sommige waren er ook totaal niet mee eens haha. In ieder geval gefeliciteerd. Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas weet ik niet zoveel van voetbal. Maar ik hoor wel eens wat over Feyenoord (me pa is daar fan van hé =P). Leuk dat je zo'n post doet over voetbal, want dit soort posts zie je niet vaak =].

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mijn Wreck This Journal van de Standaard (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk. Ik ben niet zo fan van voetbal alleen van het nederlands elftal hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, leuk! Ik ben niet zo van het voetbal ;)
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...