vrijdag 9 maart 2012

Het familieportret aflevering 10

Zoals jullie weten speel ik in de shots van het programma het familieportret, rtl4. Aankomende zaterdag speel ik weer in de shots. De shots zijn wel een beetje geblured zodat ik niet helemaal ben te herkennen. Afgelopen weken heb ik hier opnames voor gehad en het was echt super gaaf. Ik zeg kijken zaterdag rtl 4 om 17:30. Ik speel het meisje 'Debbie' na in de shots.

In aflevering tien van het Familieportret staat het tragische verhaal van Debbie van der Putten centraal. Debbie is 19 jaar als ze met vrienden voor het eerst alleen op vakantie gaat. Maar door een noodlottig busongeluk verandert deze reis in een nachtmerrie.

Klik hier voor de promo !!!

Doffe klap
Zes jaar geleden besluit Debbie om samen met vrienden een lastminute vakantie te boeken naar Malgrat de Mar. Maar voordat ze zich kan storten in het feestgedruis in Spanje wordt haar hele leven plotsklaps door een busongeluk totaal op z’n kop gezet. Debbie:’ We hadden net een stop gehad toen ik naar buiten keek en allemaal lichten zag. Dat bleek een vrachtwagen die aan het seinen was, omdat onze bus zo slingerde. Een seconde later was daar die doffe klap.’ De chauffeur van de bus verliest vermoedelijk door vermoeidheid de macht over het stuur en de bus rijdt tegen de vangrail en kantelt. Debbie zit aan de raamkant en komt klem te zitten. Ze verliest hierbij een arm.

XOXO IngeBambi

3 opmerkingen:

  1. Hoi hoi,

    Je hebt me super gespeeld was heftig de reconstructie te zien maar erg mooi gedaan!

    Liefs de "echte" Debbie!

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...