maandag 19 maart 2012

Disney weetjes #4

Woehoe weetjes nummeroooooo 4.. ! Fijn dat jullie het nog steeds leuk vinden. Maar wie vind Disneyland nou niet leuk eigenlijk? iedereen toch!? Wat is trouwens jullie favoriete Disney karakter(s) en waarom ? Mijne zijn Belle , omdat ik haar vanaf vroeger al de leukste prinses vond en Marie van Artistocats, zij is echt tof haha. En dan natuurlijk Bambi maar dat wisten jullie al! Klik snel op meer lezen.. voor de weetjes

- Disneyland Parijs ontvangt jaarlijks 75.000 sollicitatiebrieven


- In de attractie Pirates of the Caribbean staan 124 animatronics (bewegende poppen).


- In Main Street USA liggen 580.000 straatstenen. Ze zijn gelegd in een patroon zoals dat in New York aan het eind van de negentiende eeuw gebruikelijk was.
- Ter decoratie van de winkeltjes in Main Street U.S.A. werden tienduizend originele rekwisieten uit de vroege twintigste eeuw gebruikt.


- In het Disneyland Park zijn jaarlijks vijfhonderd parades te zien. In de Fantillusion Parade zijn één miljoen lampjes verwerkt.


- Het koraalrif in Crush’s Coaster is gemaakt van steen en beschilderd met meer dan honderd kleuren verf. Het realiseren van deze scène heeft ruim zes maanden gekost.


XOXO IngeBambi

4 opmerkingen:

 1. Leuke weetjes! Ik ben ook echt dol op Disneyland en de films ervan haha! Winnie the Pooh is toch wel mijn favoriet figuur. Waarom dat is weet ik niet maar het is al vanaf ik een peuter was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke weetjes.
  Nou wil weer heel graag naar disneyland gaan (:

  Liefs' xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is dit toch leuk! haha dat plaatje (:
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...