maandag 13 februari 2012

Doodsoorzaak Whitney Houston is bekend

De 54e editie van de Grammy awards in Los Angeles verliep zondagavond in een verdrietige stemming. Het gala werd beheerst door de plotselinge dood van poplegende Whitney Houston.  Ze verdronk zaterdagnacht in een badkuip in haar hotelkamer in Beverly Hills; de lijkschouwer zei dat het onderzoek naar de doodsoorzaak nog weken kan duren. Gastheer LL Cool J. zei aan het begin van de avond dat er niet omheen te draaien viel: ‘We hebben een sterfgeval in onze familie.’ Daarna droeg hij een gebed op aan Houston.
Na het moment van stilte werd een videoclip getoond waarin Houston te zien was tijdens de Grammy-uitreiking van 1994. Ze zong toen haar wereldhit: ‘I Will Always Love You’. Later in het programma zong Idols-winnares Jennifer Hudson het nummer. Veel winnaars noemden Whitney Houston in hun dankwoord. Veel sterren waren in net zwart gekleed, waaronder Lady Gaga, Alicia Keys en Adele: de grote prijswinnaar deze editie. De 23-jarige Britse popster ging met zes awards naar huis, precies net zoveel als waarvoor ze was genomineerd: met ‘21' album van het jaar en beste popalbum, met ‘Rolling the Deep’ opname van het jaar, nummer van het jaar en beste muziekvideo en met ‘Someone Like You’ beste popsolo-optreden. Kayne West sleepte er vier in de wacht (van de zeven nominaties), waaronder beste rapalbum en beste rapnummer. Ook de Foo Fighters waren grootgrutters in prijzen en gingen er met vijf naar huis, waaronder ‘beste rock optreden’ voor de hit ‘Walk’. Het was voor het eerst sinds twintig jaar dat The Beach Boys optraden: de drie nog in leven zijnde bandleden van de legendarische popgroep uit de jaren 60 speelden ‘Good Vibrations’.


XOXO IngeBambi

3 opmerkingen:

 1. Zo vreemd dat ze dood is, dat had ik ook toen ik hoorde van Michael Jackson overleden was..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt. ik ben huge fan van Michael Jackson dus vond dat echt heel erg dat hij overleed!

   Verwijderen
 2. Ik vind het altijd raar als er een bekend iemand sterft, dan denk je echt van: waarom?! Maarja, haar hits zullen nog altijd bekend blijven!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...