dinsdag 29 november 2011

Tag : what makes me happy?

Yes ik heb een Tag van Armanie gekregen van X Armani. heel stiekem zat ik al te wachten op een nieuwe tag omdat ik deze altijd zo leuk vind om in te vullen en weer door te geven!
Deze tag gaat over dingen waar jij gelukkig en vrolijk van wordt! Wil je weten wat mij happy maakt? klik snel op meer lezen..

Van welke mensen word je happy ?
Ik word happy van mijn beste vrienden omdat zij altijd mijn dag opvrolijke wanneer het even tegen zit of ik niet in een goede bui ben! Ook mijn familie omdat het altijd super gezellig is en ik heel veel om hun geef omdat ze er altijd voor mij zijn.

Van welke make-up producten word je happy?
Ik word happy van mascara want dit draag ik dagelijks ook vind ik oogpotloot heel fijn en gebruik het ook erg veel. Nagellak word ik ook happy van vooral in de zomer met felle kleuren!

Van welke films word je happy?
Van romantische films omdat de liefde in zulke films bijna altijd perfect is. En van comedy films want wie wil er nou niet een lachkik krijgen van een film? Ook vind ik fantasy fims erg mooi.

Van welke muziek word je happy?
Van vrolijke muziek, zoals jullie weten ben ik fan van Girls generation zij hebben hele vrolijke muziek. Ook van Ellie goulding want zij is mijn favoriete zangeres en ik word eigenlijk altijd wel vrolijk van haar liedjes.

Van welke internetsites wordt je happy?
Mijn blog met jullie reacties!! haha en natuurlijk andere blogs (kijk ook even op mijn favoriete blog van mijn vriendinnetje Armanie!). Ook Girlsscene, fashion finds, H&M.com en nog veel meer sites word ik vrolijk van!


Van welke hobby's wordt je happy?
Voetbal en paardrijden, ik doe deze sporten met passie dus daar word je van zelf wel happy van omdat je er om geeft. Ik doe paardrijden al heel lang en ik ben dol op paarden. Ook houd ik echt van voetbal, ik ga ook naar Vitesse toe. Maar ook hobbys zoals zingen,tekenen,dansen,bloggen,shoppen word ik blij van!!

Ik tag:

XOXO IngeBambi

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Dat tweede plaatje is echt lief ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, heb hem al heel vaak gezien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze tag heb ik ook al een keer gedaan, hij is zo leuk! Je hebt 'm ook erg leuk ingevuld, leuk om te lezen zeg! :)

  & leuke blog heb je, zullen we elkaar volgen? Ik volg je al! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi dear!
  lovely blog!! i follow you! <3
  if you want follow me, i will be happy!
  kiss
  Chiara
  Blogger: www.acupofshopping.blogspot.com
  FB: http://www.facebook.com/pages/A-Cup-of-Shopping/243475989040401

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...