maandag 21 november 2011

Familiedag 2011

Ik ben vorig weekend op familie dag geweest en het was weer super leuk als altijd. Het is natuurlijk altijd leuk om je familie te zien maar dit jaar gingen we echt wat leuks doen! Eerst gingen we verzamelen bij de 'Sneeker poort' één van de bekende plekken in  Sneek. Zoals gewoonlijk aten we kruidkoek en dronken we koffie. Kruidkoek eten is een traditie van onze familie haha. Klik snel op meer lezen om te zien wat ik heb gedaan!

Als eerste gingen we door sneek rondlopen en was er een gids die ons alle bekendste plekjes van Sneek liet zien. Zoals de Sneekerpoort, eerste C&A in Sneek en de oude kerk. Het was wel interessant maar ik verstond die man soms niet dus heb sommige delen niet helemaal mee gekregen.

Daarna gingen we naar Opperhuizen naar een kookstudio, hier moesten we zelf ons eten koken en daarna mochten we het zelf opeten, jummie! Ik had het hoofdgerecht ik moest onder andere mayonaise maken en ook knoflook aardappeltjes. Het was echt super leuk om te doen en vooral omdat je het daarna zelf mag opeten! Na een heerlijk dessert gingen we weer terug naar huis en het was zeker een geslaagde dag!
Recepten volgen nog..


Hebben jullie ook familiedagen?

XOXO IngeBambi

6 opmerkingen:

 1. Awh klinkt leuk! Mijn familie doet niet echt aan familiedagen, ik zie ze eigenlijk al heel vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuke ! Ik zou ook heel graag familiedagen doen , maar dat doen wij jammer genoeg niet. Wat leuk dat je je eigen eten moest koken :D

  Liefs' xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, wij hebben dat spijtig genoeg niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit =D! Mijn familie doet ook wel eens familie dagen. Maar niet iedereen is er dan vanwege familie ruzie's enzo, maar zover de familie er is is het meestal wel gezellig <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice photos!!! very amazing and fun events!!! enjoyed your blog, following you now, hope you could visit my blog too..kissess!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk! Ik wou dat wij ook aan familiedag deden :D ♥

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...