maandag 28 februari 2011

Dé modekleur voor 2011

Volgens Pantone wordt Honeysuckle ofwel kamperfoelieroze de kleur voor 2011. Het toonaangevend kleurcoderingsbedrijf organiseert elk jaar een wereldwijde ondervraging onder designers.
De kleur wordt samengevat als energiek, nieuw en dapper. Niet alleen kledingontwerpen krijgen deze kleur, interieurdesigns, beautyproducten zullen ook vaker in deze kleur verschijnen.
'In tijden van stress hebben we een kleur nodig die onze geest verlicht. Kamperfoelieroze is een pakkende en stimulerende kleur die adrenaline geeft, perfect om de zorgen even mee te laten verdwijnen', voegt kleurenvoorspeller en directrice Leatrice Eiseman toe.
Rood is de moederkleur van kamperfoelieroze en wordt gezien als de meest fysieke kleur van het spectrum. De positieve kwaliteiten heeft kamperfoelieroze er van geërfd. De zoete aanstaande modekleur omschreven als een dynamische roodachtige roze.
Andere kleuren die volgens Pantone populair zullen zijn vind je op de site van Pantone. De modekleur van 2010 was volgens Pantone turquoise.
Geeft deze kleur je energie? Kijk je er naar uit om je in deze kleur te kleden?

Bron: Just proud

1 opmerking:

♥ Thank you! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...